Ο 1ος Μαραθώνιος της Άνοιξης γίνεται στο Ναύπλιο! 4/3/2018

Η Ο.Ε. ανακοινώνει την επίσημη έναρξη των εγγραφών και καλεί όλους να πάρουν μέρος στον 1ο Μαραθώνιο της Άνοιξης, τον Μαραθώνιο Ναυπλίου και να απολαύσουν έναν αγώνα που συνδυάζει τις υψηλότερες αθλητικές προδιαγραφές με μία μεγάλη γιορτή!

Ο 5ος Μαραθώνιος Ναυπλίου θα λάβει χώρα στις 4 Μαρτίου του 2018 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο και τα αγωνίσματα των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ. στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης: www.nafpliomarathon.gr

 

Ώρα Εκκίνησης 09:00


Εκκίνηση: Οδός Ανδρέα Συγγρού και Αμαλίας

Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου αποτελείται από δύο γύρους. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση από την οδό Ανδρέα Συγγρού, παραλιακή οδός Μπουμπουλίνας – Μιαούλη, παραλιακή οδός Ναυπλίου – Ν. Κίου, αναστροφή πριν την συμβολή της οδού Εθν. Αντίστασης και της Παραλιακής Οδού Ναυπλίου Ν. Κίου, (πριν τον ποταμό Ίναχο, συνεχίζει η διαδρομή με πορεία προ το Ναύπλιο επί της παραλιακής οδού Ν. Κίου Ναυπλίου, οδός Βασ. Παύλου, Σιδηράς Μεραρχίας, η διαδρομή συνεχίζει στη Λεωφόρο Ασκληπιού στο ρεύμα καθόδου και μέχρι τον κόμβο Αγ. Ελεούσας – Τολού, αναστροφή στον κόμβο με πορεία προς το κέντρο του Ναυπλίου στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Ασκληπιού, οδός Κύπρου, 25ης Μαρτίου και μέσω της οδού Ανδρέα Συγγρού, συμπληρώνεται ο πρώτος γύρος της Διαδρομής…

Τερματισμός: Οι δρομείς συμπληρώνουν την πρώτη από τις δυο στροφές της Μαραθώνιας διαδρομής και συνεχίζουν για τη δεύτερη. Με την 2η επανάληψη της παραπάνω περιγραφόμενης διαδρομής και τη συμπλήρωση του 2ου γύρου (loop) και ενώ διατρέχουν την οδό Ανδρέα Συγγρού (για δεύτερη φορά) τερματίζουν μπροστά στις Πλατείες Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) και Καποδίστρια.


  • Για να συμμετάσχει κάποιος στον Μαραθώνιο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
  • Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Μαραθώνιο δρόμο είναι έξι (6) ώρες (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον Μαραθώνιο μέχρι τις 15:00) από την προγραμματισμένη ώρα Εκκίνησης στις 9:00. Οι συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την πρώτη στροφή του αγώνα στις 3 ώρες (12:00)
  • Σε κάθε χιλιόμετρο της αγωνιστικης διαδρομής του Μαραθωνίου Δρόμου, θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.
  • Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης – για την καταγραφή των ενδιάμεσων χρόνων θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Επίσης οι δρομείς θα έχουν ενδιάμεσους χρόνους και σημεία ελέγχου ηλεκτρονικής χρονομέτρησης κατά μήκος της διαδρομής και στα ακραία σημεία της (αναστροφές).
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top