3ος ΕΥΚΛΕΙΟΣ Αγώνας Νότιου Υμηττού στις 11/2/2018

O Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής “ΕΥΚΛΗΣ” σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης προκηρύσσει  ορεινό αγώνα, με την επωνυμία: «3ος ΕΥΚΛΕΙΟΣ Αγώνας Νότιου  Υμηττού», Τρέχουμε, Γνωρίζουμε και Προστατεύουμε τον Υμηττό. 

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Ηλιούπολης και Βύρωνα, του ΣΠΑΥ (Συνδέσμου Προστασίας κ Ανάπτυξης Υμηττού) και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Διεξάγεται με την διοικητική υποστήριξη του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. (Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης) και την εθελοντική-διασωστική υποστήριξη των Ομάδων Δασοπροστασίας  των Δήμων ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Σκοπός Αγώνα: Ο αγώνας γίνεται για να γνωρίσουμε την περιοχή του Νότιου Υμηττού και να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία στην ανάγκη προστασίας του.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και με ώρα έναρξης 09:45 για τον αγώνα των 21 χλμ και ώρα 10:00 για τους αγώνες 15 κ 8,5 χλμ.

Εκκίνηση και Τερματισμός: Η εκκίνηση θα δοθεί στο Α’ Αθλητικό Κέντρο Αργυρούπολης και ο τερματισμός απέναντι στο Σπίτι Γυμναστικής του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Αγώνες: Θα διεξαχθούν τρεις αγώνες: 21 χλμ, 15χλμ και 8,5χλμ.

 

Ανάλυση Διαδρομής:

α) Διαδρομή 21χλμ:  Από την εκκίνηση έως το 10,5χλμ (αναστροφή) η διαδρομή είναι ανηφορική και η επιστροφή είναι κατηφορική.

Η υψομετρική διαφορά είναι 690μ.

β) Διαδρομή 15 χλμ: Από την εκκίνηση έως το 4,0χλμ η διαδρομή είναι ανηφορική,  μετάσχεδόν επίπεδη ενώ από το 5,5χλμ μέχρι το 7,5χλμ (Μονή Αγ. Ιωάννη Καρέα) γίνεται ήπια ανηφορική. Η υψομετρική διαφορά είναι  300μ.

γ) Διαδρομή 8,5χλμ: Από την εκκίνηση έως το 4,2χλμ (αναστροφή) η διαδρομή είναι ανηφορική και η επιστροφή είναι κατηφορική. Η υψομετρική διαφορά είναι 210μ.

Περιγραφή διαδρομής: Οι διαδρομές είναι σε χωμάτινο-πετρώδη δρόμο βουνού και έχουν θαυμάσια θέα στο λεκανοπέδιο της Αθήνας και τον Σαρωνικό.

Η διαδρομή ταυτίζεται και για τους τρεις αγώνες μέχρι το 3ο χλμ (Διασταύρωση μετά την Αγία Ειρήνη) και μετά ο αγώνας των 21 χλμ θα έχει πορεία δεξιά (κίτρινη γραμμή) και ενδείκνυται για έμπειρους αθλητές βουνού, ενώ οι αγώνες των 15 κ 8,5 χλμ θα έχουν πορεία αριστερά (κόκκινη γραμμή) και ενδείκνυνται τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους δρομείς. (επισυνάπτεται σχεδιάγραμμα)

Δηλώσεις συμμετοχής: Από Παρασκευή 12 Ιανουαρίου μέχρι και Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνω των 18 ετών.

Αντίτιμο συμμετοχής:

10€ για τον αγώνα των 21χλμ, 8€ για τον αγώνα των 15χλμ και 6€ για τον αγώνα των 8,5χλμ. 

Η χρονομέτρηση και η έκδοση των αποτελεσμάτων θα γίνει ηλεκτρονικά.

Σταθμοί τροφοδοσίας για τους αγώνες των 15 κ 8,5 χλμ στα 4,2χλμ, 7,5χλμ (ΜΟΝΗ ΚΑΡΕΑ),11,0χλμ και στον τερματισμό, για τον αγώνα των 21χλμ  στα 4,0χλμ, 7,5χλμ, 10,5χλμ (Αναστροφή), 14,0χλμ, 17,5χλμ και στον τερματισμό.

Φόρμα Εγγραφής: Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά http://bit.Iy/Efklios2018

Κατάθεση χρημάτων: Η κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής θα γίνεται στον λογαριασμό του ΕΥΚΛΗ στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN  GR33 0172 0810 0050 8106 2736 052  Στο καταθετήριο, στην αιτιολογία κατάθεσης, πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται το όνομα του συμμετέχοντος και η απόσταση στην οποία επιθυμεί να μετάσχει: 21 χλμ ή 15χλμ ή 8,5 χλμ.

Προσοχή: Ολοκληρωμένη θεωρείται η συμμετοχή εφόσον έχει καταβληθεί το αντίτιμο.  Όταν η συναλλαγή γίνει σε άλλη τράπεζα για να φανεί στο λογαριασμό συνήθως περνούν δύο με τρεις μέρες. Σε αυτή την περίπτωση για να είναι έγκυρη η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα λαμβάνετε αυτομάτως ενημέρωση-επικύρωση στην ηλεκτρονική διεύθυνσή σας για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας.

Ιατρική Εξέταση: Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται όπως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιείς για να μετάσχουν στον αγώνα, παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον των συνδιοργανωτών για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.

Έπαθλα: Στους Αγώνες θα απονεμηθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες εφόσον τερματίσουν.

Θα απονεμηθούν κύπελλα στους τρεις (3) πρώτους Άνδρες και στις τρεις (3) πρώτες Γυναίκες της γενικής κατάταξης ξεχωριστά για τα 21χλμ15χλμ και 8,5χλμ.

Παράδοση Αριθμών κ chip χρονομέτρησης: Στο κτίριο διοίκησης του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. Λεωφ. Κύπρου & Τριπόλεως στην Αργυρούπολη, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από 10:00 μέχρι 18:00 και την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία, που θα βρίσκεται στο σημείο εκκίνησης (A’ Στάδιο Αργυρούπολης),από 08:00 μέχρι τις 09:00 αυστηρά.

Οι δρομείς αποδέχονται ρητώς και παρέχουν τη συναίνεσή τους στη λήψη φωτογραφιών, υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο, μέσο μαζικής επικοινωνίας ή κοινωνικό δίκτυο, εφόσον το επιλέξουν οι συνδιοργανωτές για την προβολή της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες μπορείτε να απευθύνεστε στο site του “ΕΥΚΛΗ” www.efklis.gr, στο www.facebook.com/efklis. και στο τηλ. 6945391831.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top