2ο Authentic Big Blue στις 16-23/9/2018

Κρατήστε την ανάσα σας και καταδυθείτε στο απέραντο γαλάζιο…

Tο φθινόπωρο του 2017 ″αναβιώσαμε” την θρυλική ταινία «ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ» διοργανώνοντας στην Αμοργό, ένα μοναδικό γεγονός, ένα διεθνές τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης, το Authentic Big Blue. Εκεί όπου γυρίστηκαν οι βασικότερες σκηνές της ταινίας, σκηνές που δημιούργησαν και δημιουργούν μοναδικά συναισθήματα.

Το 2ο Authentic Big Blue θα γίνει 16-23 Σεπτεμβριου 2018 και θα είναι επετειακό αφού συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας. Μια ιστορία αγάπης για την θάλασσα, δύο μοναδικοί αθλητές, ένας ασταμάτητος ανταγωνισμός, η κεντρική ιδέα της ταινίας που έγινε σημείο αναφοράς για την κοινότητα της ελεύθερης κατάδυσης παγκοσμίως.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δύτες απ’όλο τον κόσμο αναμετρούνται στα καταγάλανα νερά της Αμοργού στο διαγωνισμό ελεύθερης κατάδυσης ενώ παράλληλα οι γεύσεις της Αμοργού και των Μικρών Κυκλάδων σας περιμένουν να τις γευθείτε με φόντο το Απέραντο Γαλάζιο!

Με έμπνευση από το μαγικό μπλε, με σύμμαχο την ενέργεια του νησιού και το δέος που προκαλεί το μοναδικό τοπίο, δημιουργούμε και φέτος μία ξεχωριστή, αθλητική και τουριστική εμπειρία.

Κρατήστε την ανάσα σας, καταδυθείτε στο απέραντο γαλάζιο, αναδυθείτε σε μία μοναδική εμπειρία φιλοξενίας…

Εγγραφείτε στο www.authenticbigblue.com

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top