Η Σπάρτη στο επίκεντρο για τον αγώνα SPARTA RACE τον Νοέμβρη (3 & 4)

Δεν υπάρχει τίποτα μέτριο σε αυτή τη μεσαία απόσταση. Το Spartan Super προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ απόστασης και ταχύτητας προσφέροντας στους συμμετέχοντες μία πραγματική αθλητική δοκιμασία. Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας πιο έμπειρο αθλητή και θέλετε να πιεστείτε χωρίς δικαιολογίες, τότε το Spartan Super είναι η διαδρομή σας.

Η διαδρομή αποτελείται από 13+ χλμ και 25-29 εμπόδια. Είναι ο δεύτερος αγώνας για το Spartan Trifecta και αυτός που θα αποδείξετε στον εαυτό σας ότι έχετε αυτό που χρειάζεται για να αντιμετωπίσετε το Spartan Beast.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ


Πρόκειται για μια πορεία 13+ χλμ με 25+ εμπόδια. Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε … περιμένετε το απροσδόκητο. Ωστόσο, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας τα εξής: Είναι μια συνδυαστική πορεία που θα σας οδηγήσει μέσα από δάση και θάμνους, τάφρους και αναρριχητικά εμπόδια καθώς και ανώμαλο έδαφος με πιθανές κρυφές τρύπες ή σύρματα, νερό ή / και ολισθηρές επιφάνειες. Συνεπώς, επισημαίνουμε ότι οι τραυματισμοί μπορεί να συμβούν μέσω πτώσεων, ανατροπών κλπ. Επιπλέον κίνδυνοι μπορεί να προκληθούν από πτώσεις άλλων συμμετεχόντων, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τους υπόλοιπους. Ως εκ τούτου, σας ζητάμε να ρυθμίσετε την ταχύτητα και τη συμπεριφορά σας με βάση αυτό που βλέπετε γύρω σας και το αντίστοιχο εμπόδιο.

 

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ


Παρασκευή 2 Νοεμβρίου:
12:00 – 22:00 Παραλαβή του πακέτου συμμετοχής για το Trifecta World Championship στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης.
14:00 – 17:00 Εγγραφές, παραλαβή του πακέτου συμμετοχής και διεξαγωγή του Kids Race στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.
18:30 Εισαγωγική ομιλία και παρέλαση των αθλητών ανά Χώρα.
________________________________________

Σάββατο 3 Νοεμβρίου:
Από τις 6:30 Παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από το 2ο Δημοτικό σχολείο Σπάρτης.
8:00 Εκκίνηση Elite Heat Super – Trifecta World Championship.
8:30 – 10:00 Εκκίνηση Age Group και Open Heats Super – Trifecta World Championship.
11:00 Τελευταία εκκίνηση Super.
12:30 Εκκίνηση Elite Heat Sprint – Trifecta World Championship.
13:00 – 14:30 Εκκίνηση Age Group και Open Heats Sprint – Trifecta World Championship.
15:00 Τελευταία εκκίνηση Sprint.
Οι τελικές ώρες εκκίνησης θα σας σταλούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του αγώνα.
19:00 – 20:00 Απονομές βραβείων Super και Sprint.
20:00 – 22:00 After party.
________________________________________

Κυριακή 4 Νοεμβρίου:
7:30 Έναρξη φεστιβάλ.
8:30 Εκκίνηση Elite Heat Beast – Trifecta World Championship.
9:00 – 11:00 Εκκίνηση Age Group και Open Heats Beast – Trifecta World Championship.
11:00 Τελευταία εκκίνηση Beast.
Οι τελικές ώρες εκκίνησης θα σας σταλούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του αγώνα.
11:00 – 19:00 Παραλαβή T-shirt τερματισμού και αναμνηστικών του Trifecta World Championship από την κεντρική πλατεία της Σπάρτης.
17:00 – 19:00 Απονομές βραβείων Beast και Trifecta World Championship.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Οι κατηγορίες του Spartan Race:

Κάθε Spartan τρέχει για διαφορετικό λόγο. Για κάποιους, το Spartan Race είναι ένας αθλητικός αγώνας υψηλού επιπέδου, για άλλους είναι ένας τρόπος για να είναι σε φόρμα και για ένα μεγάλο κομμάτι ανθρώπων είναι τρόπος ζωής. Όποιο και αν είναι το κίνητρό σας, πάντα θα έχουμε μία κατηγορία που θα ταιριάζει στη διάθεσή σας και θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Η Κατηγορία Elite: Οι αθλητές που συμμετέχουν στην Elite κατηγορία κυνηγούν τα χρηματικά έπαθλα, δοκιμάζουν τους εαυτούς τους απέναντι στους καλύτερους, προσπαθούν να βρουν χορηγούς και να φτάσουν στην κορυφή του Spartan Race Point Series. Οι Elite αθλητές, όπως όλοι οι αθλητές του Spartan, οφείλουν να τηρούν τους κανόνες και τις οδηγίες του αγώνα στον απόλυτο βαθμό. Οι αθλητές οι οποίοι δεν ακολουθούν τους κανόνες κινδυνεύουν με αποκλεισμό.
Αν πρέπει να ρωτήσεις τον εαυτό σου αν ανήκεις στη Elite κατηγορία, τότε σίγουρα δεν ανήκεις.

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018: Η Κατηγορία Age Group (ΠΡΩΗΝ Competitive): Η κατηγορία Age Group (πρώην Competitive) αποτελείται από μία σειρά από heats που εκκινούν αμέσως μετά την Elite κατηγορία. Οι αθλητές της Age Group κατηγορίας ακολουθούν τους ίδιους κανόνες και πρότυπα με τους αθλητές της Elite. Θα υπάρχει έλεγχος από τους διαιτητές του αγώνα, video review καθώς επίσης θα υπάρχει ξεχωριστή βράβευση, βαθμολογία αθλητών αλλά και Age Group Point Series με έπαθλα. Οι αθλητές της Age Group κατηγορίας πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν ή να είναι ανταγωνιστικοί όταν τρέχουν ανάμεσα σε άλλους αθλητές της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας.

Η Κατηγορία Open: Η κατηγορία Open είναι για όλους. Πολεμιστές του Σαββατοκύριακου, αρχάριους αθλητές, ομάδες καθώς και αθλητές που συμμετέχουν για πρώτη φορά. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Η Open κατηγορία προσφέρει την ίδια ευκαιρία όσο και στους αθλητές της Age Group και της Elite για να δοκιμάσουν τις σωματικές τους αντοχές και την εμπειρία του τερματισμού. Ωστόσο δεν υπάρχει η πίεση για την επίδοση.
Ανεξάρτητα από το ποιά κατηγορία θα διαλέξετε, όλοι οι τερματισμοί μετράνε για την συμπλήρωση του TRIFECTA ή του Spartan DELTA.

 

www.spartanrace.gr

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top