ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟ 3o ΝΟ FINISH LINE

Συγκλονιστική αλλά και παράλληλα άκρως συγκινητική ήταν η προσπάθεια των σχεδόν 12.000 δρομέων που πήραν μέρος στο 3ο Νο Finish Line για να στηρίξουν την Ενωση “Μαζί για το Παιδί”.

Τρέχοντας ή περπατώντας για 90 ώρες και παρά τις αντιξοότητες του καιρού και την βροχή που έπεφτε Παρασκευή και Σάββατο, κάλυψαν συνολικά 111.022 χιλιόμετρα που μεταφράζονται σε ποσό 55.511 ευρώ για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η αύξηση είναι πάρα πολύ μεγάλη και ενδεικτική της κοινωνικής ευαισθησίας των συμμετεχόντων που έτρεξαν η περπάτησαν για καλό σκοπό, καθώς το 2018 καλύφτηκαν 95.295χλμ. και δόθηκαν 47.647,5 ευρώ.

Επίσης η απαράμιλλη διάθεση για προσφορά των δρομέων φάνηκε και από την ενεργοποίηση των συμμετοχών, καθώς από τις 12.000 πληρωμένες εγγραφές, ενεργοποιήθηκαν οι 11.534, αριθμός πρωτόγνωρος για τους αγώνες δρόμου στην Ελλάδα.

Το No Finish Line της Αθήνας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μεγάλοι Χορηγοί του No Finish Line Athens είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική και για πρώτη φορά η Mastercard, δύο κορυφαίοι οργανισμοί που δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά που έχουν ανάγκη!

Επίσημοι χορηγοί είναι ο Nescafé Frappé, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και η τράπεζα HSBC. Eπίσημοι πάροχοι είναι τα ζυμαρικά Barilla, η εταιρεία παγωτών Froneri, η Βίκος Cola και η κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία Toyota.

Mεγάλοι υποστηρικτές του No Finish Line Athens είναι και φέτος η εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής Ηerbalife Nutrition, τa φυσικά καλλυντικά Bee Cera, η εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η μπύρα Fix Άνεϋ και η μπισκοτοβιομηχανία Παπαδοπούλου.

Επίσημοι Υποστηρικτές είναι το ξενοδοχείο Athens Marriot, o όμιλος Ιατρικό Αθηνών, η φαρμακευτική εταιρεία UniPharma/InterMed, η διεθνείς αλυσίδες καταστημάτων λιανεμπορίου Lidl και Praktiker, η εκτυπωτική βιομηχανία Χαϊδεμένος και το Μπεγνής catering. To Νο Finish Line στηρίζει και ο Δήμος Καλλιθέας.

 

O Σάκης Στημονιάρης και η Λιντίτα Χόκια ήταν οι θριαμβευτές στον αγώνα των 90 ωρών του No Finish Line.

Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected].

 

www.nflathens.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top