Σκοτώθηκε η «βασίλισσα της ασφάλτου»

Η λατρεία της για τις μηχανές, της στοίχισε τη ζωή. Ο λόγος για την Όλγα Πρόνινα, που είχε γίνει γνωστή ως η «Monika9422» για τα ακροβατικά που έκανε πάνω σε μηχανές μεγάλου κυβισμού ενώ φορούσε σέξι ρούχα.

Η 40χρονη Ρωσίδα διατηρούσε προφίλ στο Instagram και είχε πάνω από 160.000 followers, που έβλεπαν τους επικίνδυνους ελιγμούς που έκανε με μεγάλου κυβισμού μηχανές. Συχνά αναρτούσε βίντεο οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα την BMW S1000RR της, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Μάλιστα σε ένα από τα πρόσφατα βίντεό της, στέλνει φιλιά από τη σέλα φορώντας ένα πολύ κοντό φόρεμα. Όπως η ίδια έγραφε στο διαδίκτυο για την αγάπη της για τις μηχανές, «έκανε τα μάτια της να λάμπουν». Η μεγάλη της αγάπη, όμως, ήταν αυτή που της στέρησε την ίδια της τη ζωή.

Τη Δευτέρα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο της μηχανής της και έπεσε πάνω στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα. Ο θάνατός της, ακαριαίος. Οι φίλοι της, που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, δήλωσαν στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι ήταν μια εξαιρετικά έμπειρη οδηγός και συνηθισμένη στις υψηλές ταχύτητες. Το πρακτορείο Sputnik ανέφερε ότι η μία ρόδα της μηχανής εκτινάχθηκε εκατοντάδες μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης.

Η Όλγα Πρόνινα ήταν μόλις 40 ετών και κομμώτρια στο επάγγελμα, ενώ έχει μία 16χρονη κόρη. Ξεκίνησε να οδηγεί μηχανές σε ηλικία 21 ετών και είχε γίνει διάσημη στο Instagram.

www.cnn.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top