Greek Travel Show 2018 στις 4-6 Μαΐου 2018

Το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός που απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018 έρχεται από τις 4-6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών Helexpo Maroussi.

Η 2η Greek Travel Show μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε πέρσι από τους 9.200 επισκέπτες της, εξελίσσεται φέτος σε ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Greek Travel Show 2018 αποτελεί ένα one stop shop γεγονός,  όπου ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για κρατήσεις τελευταίας στιγμής, προσφορές, εκπτώσεις και να γνωρίσει όλες τις λεπτομέρειες για τον προορισμό που θα μεταβεί για τις διακοπές του.

Η έκθεση προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το εγχώριο τουριστικό προϊόν και όλους τους ελληνικούς προορισμούς, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον εσωτερικό τουρισμό και να βοηθήσει τους Έλληνες δυνητικούς ταξιδιώτες να σχεδιάσουν τις διακοπές τους γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά και στις καλύτερες τιμές.

Πέραν των ελκυστικών προορισμών, τους επισκέπτες της Greek Travel Show περιμένουν πολλές εκπλήξεις, όπως διαγωνισμοί και κληρώσεις δώρων.

Για πρώτη φορά φέτος θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος στην έκθεση Greek Travel Show για την προώθηση του Ποδηλατικού Τουρισμού σε συνεργασία με το σήμα Πιστοποίησης “Bike Friendly Hotel”.

Η σπουδαιότητα του Ποδηλατικού Τουρισμού όλο και διαφαίνεται ξεκάθαρα αφού το ποδήλατο είναι μια δραστηριότητα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα εισοδήματα. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ταυτόχρονα γυμνάζει. Άρα «συμφέρει».

http://greektravelshow.helexpo.gr/

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top