Έκθεση “Κυνηγεσία” 2017

Στις 7, 8 & 9 Απριλίου η μεγάλη σύναξη του κόσμου των κυνηγών, των οργανώσεών τους και των επιχειρήσεων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέονται με την κυνηγετική δραστηριότητα.

Με κεντρικό αντικείμενο το κυνήγι αλλά και με προεκτάσεις σε οτιδήποτε αφορά τη φύση, το βουνό και την περιπέτεια, η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2017” αλλάζει τα δεδομένα και θέτει νέα standards επαγγελματισμού και σύγχρονης οργάνωσης σε έναν καινούριο θεσμό που υλοποιείται από την εμπειρότερη και παλαιότερη ομάδα του κλάδου.
Όπως όλα δείχνουν, οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις κυνηγίου και υπαίθριων δραστηριοτήτων θα είναι εκείνες τις ημέρες στο MEC, παρέχοντας στον καθένα τη δυνατότητα να πληροφορηθεί, να δοκιμάσει ή να αγοράσει ότι πιο καινούριο και χρήσιμο κυκλοφορεί σήμερα στη διεθνή αγορά! Ότι έχει σχέση με το κυνήγι, την κυνοφιλία, τη σκοποβολή, τα αυτοκίνητα 4 Χ 4, την ορειβασία, το camping, την πεζοπορία, τις υπαίθριες δραστηριότητες, θα είναι εκεί.
Κορυφαίο γεγονός θα αποτελέσει η έκθεση μορφολογίας των κυνηγετικών φυλών φέρμας και ιχνηλατών (ομάδες 6 και 7) που θα γίνει σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Ομίλους φυλών και τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top