Η Αθήνα υποδέχεται το 2019 στο Θησείο!

Φωτεινό αποκορύφωμα του εορταστικού προγράμματος που υπογράφει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Technopolis City of Athens θα είναι και φέτος η Υποδοχή του νέου έτους στο Θησείο. Αποχαιρετούμε το 2018 και υποδεχόμαστε το νέο έτος με ένα ξεχωριστό οπτικοακουστικό υπερθέαμα που θα φωτίσει τον ουρανό και τις καρδιές μας με φόντο τον ιστορικό βράχο της Ακρόπολης.

Την πολυαναμενόμενη γιορτινή βραδιά υπογράφει η καλλιτεχνική ομάδα των Yiannis Kakleas, Φρόσω Λύτρα και Μανόλη Παντελιδάκη, η οποία μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία την περασμένη χρόνια, συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει αναδεικνύοντας το όμορφο, ανάλαφρο σαν τα φτερά των αγγέλων πρόσωπο, που πιστεύουμε ότι διαθέτει ακόμα η Αθήνα.

Την αυλαία ανοίγει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων η οποία, με συνοδεία ξυλοπόδαρων, θα μας μαγέψει με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Μαζί του, θα γίνουμε για λίγο «Άγγελοι στην πόλη» μέσα από ένα εντυπωσιακό χορευτικό δρώμενο εμπνευσμένο από την επιστολή του Αποστόλου Παύλου προς Κορινθίους, τον υπέροχο αυτό ύμνο για την αγάπη, σε σκηνοθεσία Φρόσως Λύτρα, ολοκληρώνοντας το γιορτινό αφήγημα που ντύνει την πόλη.

Για τη συνέχεια, η Χριστίνα Μαξούρη/Christina Maxouri υπόσχεται να μας ταξιδέψει με την πολύ ιδιαίτερη φωνή και παρουσία της. Και φυσικά, το νέο έτος δεν θα μπορούσε να μας φέρει τίποτα λιγότερο από δύο πολύ αγαπημένους, ταλαντούχους και καταξιωμένους καλλιτέχνες στη σκηνή. Υποδεχόμαστε λοιπόν την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ (official page) και τον συνθέτη Themis Karamouratidis! Μετρώντας ήδη μία εξαιρετικά επιτυχημένη σύμπραξη και ενώ βρίσκονται εν μέσω προετοιμασιών για τη νέα τους κοινή δισκογραφική δουλειά, μαζί με πέντε δεξιοτέχνες μουσικούς μας παρουσιάζουν ένα απολαυστικό μουσικό πρόγραμμα που ισορροπεί ανάμεσα στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, το λαϊκό και το έντεχνο, το φρέσκο και το κλασικό, ένα πρόγραμμα που θα μας ενθουσιάσει!

Αμέσως μετά, τη σκυτάλη της διασκέδασης στο Θησείο αναλαμβάνει ο En Lefko 87.7 και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χάρης Βαρζαμπετιάν που σίγουρα θα μας απογειώσει με τις γιορτινές μουσικές επιλογές του!

Καλή μας χρονιά!

 

www.opanda.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top