Το φετινό «Run Xmas Night Run» πραγματοποιείται στις 16-12-2017 στην Κόρινθο

Το αθλητικό σωματείο «TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL», «TRI.C.C.C.», σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορίνθου (ΚΕ.Π.Α.Π.) και υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων, διοργανώνει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, για πρώτη φορά στην Κόρινθο, νυχτερινό αγώνα δρόμου, που μας βάζει στο κλίμα των γιορτών, τον χριστουγεννιάτικο «Korinthos X-MAS Night Run».

Ο αγώνας αυτός προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους, να δουν την πόλη με μία διαφορετική οπτική. Οι κεντρικοί δρόμοι, η παραλιακή ζώνη και οι πεζόδρομοι φοράνε εκτός από τη γιορτινή και την αθλητική τους ενδυμασία και ετοιμάζονται να υποδεχθούν εκατοντάδες δρομείς και όχι μόνο…

Το πρόγραμμα

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου
10:00-17:00: Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00μ.μ. το απόγευμα να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχo για τον καθένα πακέτo συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Βασίλης Ρώτας), επί της οδού Δαμασκηνού 57.

Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).

17:30: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης.

Μπροστά στο άγαλμα του Πηγάσου (Φλοίσβος)

18:00: Εκκίνηση του αγώνα «Korinthos X-MAS Night Run»

(Ταυτόχρονη και για τις δυο αποστάσεις, 2 χλμ και 5 χλμ)

19:00: Πιθανός τερματισμός τελευταίου αθλητή

Απονομές

 

Η διαδρομή: Στην παράλια πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου της Κορίνθου, μπροστά στο έμβλημα του Δήμου Κορινθίων και της πόλης της Κορίνθου, το άγαλμα του Πηγάσου, θα αποτελέσει την αφετηρία και τον τερματισμό, του εορταστικού νυχτερινού αγώνα δρόμου «Korinthos X–MAS Night Run» και για τις δυο διαδρομές. Όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, έχουν κοινή αφετηρία και τερματισμό, το σήμα κατατεθέν της πόλης μας, το άγαλμα του Πηγάσου. Αφού δοθεί η εκκίνηση, η πορεία που θα ακολουθήσουν οι δρομείς διέρχεται την οδό Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι την οδό Σίνα στην οποία  γίνεται αναστροφή 180ο. Οι δρομείς συνεχίζουν να τρέχουν μέχρι την οδό Κύπρου όπου  θα αλλάξει πορεία η διαδρομή, με στροφή των αθλητών προς τα αριστερά έως και την οδό Περιάνδρου. Έπειτα οι δρομείς θα στρίψουν δεξιά έως την οδό Πυλαρινού. Στην οδό Πυλαρινού τρέχουν μέχρι την οδό Ερμού όπου εκεί στρίβουν  αριστερά. Διασχίζουν κάθετα την οδό Δαμασκηνού, συνεχίζουν άλλα πενήντα μέτρα και αφού περάσουν μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών θα κατευθυνθούν για να ολοκληρώσουν την διαδρομή των δυο(2)χιλιομέτρων στην αψίδα τερματισμού έμπροσθεν του αγάλματος του Πηγάσου. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στη διαδρομή των πέντε (5) χιλιομέτρων, θα ακολουθήσουν την παραπάνω διαδρομή και αφού διασχίσουν κάθετα την οδό Δαμασκηνού θα κατευθυνθούν προς το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, τον δρόμο που οδηγεί παραλιακά στη Ποσειδωνία. Εκατόν πενήντα μέτρα (150) μετά το άγαλμα του Ποσειδώνα,  θα κάνουν αναστροφή 180ο και θα οδεύσουν στη τελική ευθεία που θα τους οδηγήσει στην αψίδα τερματισμού, μπροστά από το άγαλμα του Πηγάσου. Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ευδιάκριτες ενδείξεις ανά χιλιόμετρο, που θα κατευθύνουν τους δρομείς, φωτεινή σηματοδότηση, καθώς επίσης και πλήθος εθελοντών,  πρόθυμων να βοηθήσουν, σε περίπτωση που παρουσιαστεί οποιαδήποτε ανάγκη.

Δηλώσεις Συμμετοχής Δικαίωμα συμμέτοχης στον αγώνα για την απόσταση των 2 ή των 5 χλμ. έχουν όλοι, άνδρες και γυναίκες  καλής φυσικής κατάστασης,  εφόσον έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους (12 ετών και άνω).

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για κάθε ανήλικο αθλητή, η υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα του.

www.corinthia.events

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top