Αυτό το Σαββατοκύριακο έχεις αγώνα Extreme Enduro στη Βέροια!

2 χρόνια προετοιμασίας, 90 εθελοντές, 20 χορηγοί, 50 αθλητές, 62 συναρπαστικά χιλιόμετρα! Αυτό είναι το Riv3r Enduro Crossing 2018! Μην το χάσεις στις 26-27 Μαΐου.

To 2o Riv3r Enduro Crossing είναι γεγονός! Το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου, οι όχθες της κοίτης του Τριποτάμου στη Βέροια θα είναι το επίκεντρο του πιο συναρπαστικού αγώνα Extreme Enduro που έχει γίνει στην Ελλάδα! 

Μετά την πρώτη έκδοση το 2016, δυο χρόνια μετά, η “ομάδα κρούσης” του MST (Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα – Moto Sport Team) σε συνεργασία με το Off Road Team επανέρχονται δυναμικά με πρωτοποριακές καινοτομίες, “επαναστατικές” διαδρομές και πολύ κέφι, για μια διοργάνωση που θα σου μείνει αξέχαστη. Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Σάββατο 26/5

Το Σάββατο 26/5, οι αναβάτες θα συμμετέχουν σε μια διαδρομή (πρόλογος) μήκους 1800 μέτρων, οριοθετημένη εξολοκλήρου με κορδέλα, από την οποία θα κριθεί η σειρά εκκίνησης στον αγώνα της Κυριακής 27/5. Η μορφή της διαδρομής θα είναι κυκλική και θα έχει φυσικά και τεχνικά περάσματα – εμπόδια. Οι κατηγορίες αναβατών που θα συμμετάσχουν είναι: Expert, XL-Class, Trial, Veterans και Hobby (Οι αναβάτες της κατηγορίας Hobby δεν θα συμμετάσχουν στον πρόλογο και η σειρά εκκίνησης τους θα γίνει σύμφωνα με την σειρά εγγραφής τους στην γραμματεία).

Κυριακή 27/5

Την Κυριακή 27/5 στις 10:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα.

Η διαδρομή θα έχει μήκος 63km (κλειστή εξολοκλήρου), οριοθετημένη σε πολλά σημεία με κορδέλα και θα αποτελείται από τρεις κύκλους (σκέλη) των 21km, με ΣΕΧ στο κλείσιμο κάθε κύκλου (3 στο σύνολο) και με τέσσερα ΣΕΔ ανά κύκλο.

Η πιστοποίηση της διέλευσης των αθλητών – μοτοσυκλετών από τη διαδρομή, θα γίνεται και με σύστημα GPS Tracking, με το οποίο θα μπορούμε να παρακολουθούμε την πορεία των αθλητών στο διαδίκτυο

Riv3r Enduro Crossing 2018

Παράλληλα θα μπορείς να παρακολουθείς την προσωρινή κατάταξη, με εφαρμογή Android.

Στον κάθε κύκλο – σκέλος της διαδρομής θα υπάρχουν τέσσερα τεχνικά τμήματα, στα οποία θα επιτρέπεται η εξωτερική βοήθεια στους αναβάτες, μόνο από τους ανθρώπους της διοργάνωσης, πλην του δευτέρου (2ου) τμήματος, στο οποίο δεν θα υπάρχει καμία εξωτερική βοήθεια.

  • 1ο τμήμα: (1,5o km έως 2,5o km) με βοήθεια από την διοργάνωση
  • 2ο τμήμα:(10o km έως 11o km) χωρίς βοήθεια από κανέναν.
  • 3ο τμήμα: (12o km έως 14,5o km) με βοήθεια από την διοργάνωση.
  • 4ο τμήμα: (17,5o km έως 19o km) με βοήθεια από την διοργάνωση.

Στην υπόλοιπη διαδρομή, η εξωτερική βοήθεια απαγορεύεται!

www.redbull.com

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram
error: Content is protected !!
Scroll to Top