Σούπερ ποζέ MIROKU

Αγαπητέ κ. Αιγινήτη, θα ήθελα κατ’ αρχήν να σας συγχαρώ για την ενημέρωση και τις συμβουλές που μας δίνετε μέσα από τις σελίδες του περιοδικού. Κυρίως κυνηγώ λαγό και το Σεπτέμβριο του 2007 αγόρασα ένα δίκαννο σούπερ ποζέ MIROKU αχρησιμοποίητο, δισκάνδαλο, με αγγλέ κοντάκι, αυτόματους εξολκείς, μήκος καννών 71 εκ. και βάρος 3 κ. το οποίο είχε φέρει ένας γνωστός μου από την Ν. Αφρική.
Στην επάνω κάννη γράφει από τη μία μεριά τη μάρκα και την άλλη special steel 12 ga-2 ¾, στην επάνω κάννη ένα άστρο και στην κάτω δύο άστρα και μία παύλα καθώς και 1 4 αντίστοιχα στην κάθε κάννη.
Ανάμεσα στα κλειδιά στο κάτω μέρος της κάτω κάννης έχει τις εξής σφραγίδες: τρεις ομόκεντρους κύκλους και στη μέση ένα Η πλάγιο σε σχέση με τα άλλα γράμματα, οι δύο εσωτερικοί κύκλοι είναι διακεκομμένοι, SP μέσα στον κύκλο, NP και ένα Ρ απέναντι από το Η στους κύκλους. Ο αριθμός του όπλου 3370517.
Θα ήθελα να μάθω πότε κατασκευάστηκε το όπλο, τις πιέσεις που είναι δοκιμασμένο, καθώς και την αξία του.

Ευχαριστώ πολύ
Νεκτάριος Χατζηδούρος, Θήβα

Απάντηση:

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και εύχομαι πάντα υγεία.
Το αλληλεπίθετο (σούπερ ποζέ) MIROKU που αγοράσατε είναι κατασκευασμένο το 1999 στην Ιαπωνία και είναι ιδανικό για το κυνήγι του λαγού που ασχολείστε. Διαθέτει τσοκάρισμα ντεμί στην κάτω κάννη και φουλ στην πάνω (η MIROKU χρησιμοποιεί τον ίδιο συμβολισμό στα τσοκ με τη BROWNING). Ο αυλός και στις δύο κάννες του είναι 18,4 χιλ. και το μήκος των θαλαμών του είναι 70 χιλ. (2 ¾ της ίντσας). Μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλα τα φυσίγγια της αγοράς με μήκος κάλυκα μέχρι 70 χιλ. και έχει δοκιμαστεί σε πιέσεις 1370 bars.
Από την εμπειρία μου πάνω στα MIROKU και τις δοκιμές που έχω κάνει σας συνιστώ να του βάζετε φυσίγγια με 34 έως 36 γραμ. για το κυνήγι του λαγού και όχι πιο βαριά. Έχετε ένα σχετικά ελαφρύ όπλο αλλά πολύ στιβαρό και ανθεκτικό σε μακρόχρονη χρήση.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top