kek_meeting_1

Προεκλογική συγκέντρωση του Κ.Ε.Κ

Η πρώτη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Τρίπολη από το Κόμμα Ελλήνων Κυνηγών (Κ.Ε.Κ)

Η ανοιχτή συγκέντρωση έλαβε μέρος

στην Πλατεία Αρεως, την κεντρική πλατεία της Τρίπολης. Από νωρίς το μεσημέρι σε όλους τους δρόμους και τα χωριά γύρω από την Τρίπολη είχαν σχηματιστεί προ-συγκεντρώσεις και πολλά αυτοκινήτα με κυνηγούς, αγρότες, κτηνοτρόφους, καλλιεργητές και λοιπούς οπαδούς του κόμματος, πήγαιναν προς την kek_meeting_2αρκαδική πρωτεύουσα, δίνοντας έναν ιδαιτέρως πανηγυρικό τόνο στο πολιτικό τόλμημα του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών.

Ο κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης κι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κ.Ε.Κ., κ. Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε στους παρευρισκόμενους για τις θέσεις του Κ.Ε.Κ και δεν παρέλειψε να “τοποθετήσει” τον αγώνα του κόμματος με τις φωτιές που κατέκαψαν τα εγκαταλειμμένα δάση και βουνά της Πελοποννήσου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο ιδρυτής και πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Τσαγκανέλιας, που προεξόφλησε ότι το βράδυ των εκλογών οι πολιτικοί αναλυτές θα εκπλαγούν από τα …exit polls και την απήχηση που θα έχει το Κ.Ε.Κ από το σύνολο των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top