δίχτυ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

η Αρχιεπισκοπή και οι Κυνηγοί στήνουν ένα δίχτυ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Οι κυνηγετικές οργανώσεις ζωντανοί οργανισμοί της κοινωνίας και οι χιλιάδες κυνηγοί, στήνουν πανελλαδικά ένα δίχτυ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης κάτω από την ομπρέλα της Αρχιεπισκοπής με σκοπό να βοηθήσουν με τρόφιμα και είδη ένδυσης όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

 

Σε εκδήλωση της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και της Δ’ ΚΟΣΕ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14-2-2012, παρουσία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, η ΚΣΕ ως εκπρόσωπος των 250.000 κυνηγών της χώρας, ανακοίνωσε την έναρξη πανελλαδικής εκστρατείας, με στόχο την ενίσχυση των συσσιτίων αλληλεγγύης και του φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας σε ολόκληρη τη χώρα.

 

Είναι αυτονόητο ότι η παρουσία και η ομιλία του Μακαριότατου προσέφερε τα μέγιστα στην έναρξη της όλης προσπάθειας, καθώς λειτούργησε εμβληματικά για τους παριστάμενους, κάτι απαραίτητο και κρίσιμο για την εντονότερη δραστηριοποίηση των 250 Κ.Σ. μας και των 250.000 κυνηγών – μελών μας. Χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι:

«… Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω απόψε, για την τιμητική πρόσκληση και την ευκαιρία που μου δίνετε να είμαι μέσα σε αυτήν την πνευματική και όμορφη συντροφιά. Ομολογουμένως δεν είχε πάει ποτέ το μυαλό μου, μέσα στις πνευματικές δραστηριότητες, ότι υπάρχει και αυτός ο όμορφος τομέας, τον οποίο μερικές φορές τον έχουμε κακολογήσει… Ξαφνικά λοιπόν, όταν έλαβα την πρόσκληση και την επίσκεψη του Προέδρου, με την συνοδεία του, και είπα ότι ευχαρίστως θα ήθελα να είμαι σε μια τέτοια πρωτόγνωρη συντροφιά, περισσότερο γιατί με συγκίνησε αυτή η πρωτοβουλία ότι «θα θέλαμε και εμείς» όπως είπε και ο Πρόεδρος « να βοηθήσουμε σε αυτήν την προσπάθεια που έχει τίτλο ¨Βοήθησε και εσύ να αλλάξει η ζωή μας¨».

 

Η παρουσία στην εκδήλωση εκπροσώπων της κυβέρνησης, του κοινοβουλίου, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και των Κυνηγετικών Ομοσπονδιών και των Κυνηγετικών Συλλόγων όλης της χώρας, από τον Εβρο έως την Κρήτη, είχε ως στόχο τη συγκρότηση ενός ευρυτάτου και αποτελεσματικού μετώπου αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς όλους εκείνους τους ανθρώπους, που αυτούς τους δύσκολους καιρούς υποφέρουν, κάτι που σε μεγάλο βαθμό φιλοδοξεί να καταφέρει με συγκεκριμένες δράσεις η πολυπληθής κοινωνία των κυνηγών, πλαισιώνοντας το φιλανθρωπικό έργο και τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook39
Instagram2k
error: Content is protected !!
Scroll to Top